Recenze přenosné LED lucerny

Recenze lucerny Nebo Galileo AIR 1000

Prozkoumejte možnosti přenosné LED lampy Nebo Galileo AIR 1000


Základní informace

Nebo Galileo AIR 1000

Nabíjecí LED lucerna Nebo Galileo AIR 1000Najít nejnižší cenu

Světelný výkon: 100 - 1000 lm
Maximální dosvit: 20 metrů
Výdrž baterie: 10 - 1 hod
Typ baterie: li-ion (2500 mAh)
Rozměry: 124 mm x 118 mm
Hmotnost: 285 gramů s baterií

Rozkládací svítilna Nebo Galileo AIR 1000 je ideální pomocník při stanování, bivakování na místech bez elektrické energie, kde si tak po setmění dokážete spolehlivě osvětlit stan, chatku či tábořiště určené k přenocování...

Klady

  • nadstandardní světelný výkon
  • snadná rozkládací konstrukce
  • rozhraní typu USB-C na těle
  • snadné umístění či zavěšení
  • poskytuje funkci powerbanky

Zápory

  • omezená výdrž vyšších módů
  • pevně vestavěný akumulátor
  • neposkytuje zamykání tlačítka
  • nemá režim měsíčního svitu
  • průměrná výdrž akumulátoru

Kempingová LED svítilna Nebo Galileo AIR 1000 zaujme prostorově úsporným designem pro snadné i pohodlné přenášení, které zajišťuje skládací mechanismus fungující na principu vytažení či zatlačení gumového difuzéru. Při cestování či pobytu v přírodě máte k dispozici maximální světelný výkon 1000 lumenů rovnoměrného 360 stupňové osvětlení s dosvitem do vzdálenosti 20 metrů. Praktická LED lampa disponuje vestavěným dobíjecím lithium-iontovým akumulátorem s kapacitou 2500 mAh, který při pobytu mimo civilizaci kromě svícení můžete využít k nabíjení chytrých mobilů a dalších oblíbených USB zařízení...

Obsah článku

Proč vybrat nabíjecí lucernu Nebo Galileo AIR 1000

Skládací konstrukce LED lampy o velikosti 124 x 118 mm (124 x 57 mm po složení) je tvořena kombinací odolného ABS plastu a flexibilního difuzéru. Díky tomu nabíjecí lucernu rychle složíte do plochého tvaru, který je ideální pro snadné skladování nebo přenášení. Počítat můžete se zvýšenou odolností s certifikací typu IPX4, která tak umožňuje bezpečné používání ve volné přírodě i během zcela nepříznivých povětrnostních podmínek. Při aktivním používání oceníte stabilní základnu pro snadné umístění lampy na stůl či jinou rovnější plochu, kterou doplňuje skládací závěsné očko ve spodní části umožňující všestranné možnosti pro uchycení.

Recenze dobíjecí LED lucerny Nebo Galileo AIR 1000Najít nejnižší cenu

Snadno přenosná LED lucerna Nebo Galileo AIR 1000 ke svícení využívá výkonnou diodu Arcus COB LED se spíše teplejším podáním bílého světla, kterou dále doplňuje i praktické červené osvětlení. Použitý difuzér zajišťuje všesměrové osvětlení s rovnoměrným dosvitem v okruhu 20 metrů. LED lampa má 6 režimů svícení, které se vzájemně odlišují světelným tokem, dosvitem a výdrží. Mezi hlavní režimy bílého světla patří světelný tok o výkonu 100 lumenů (s výdrží cca 10 hodin), 500 lumenů (cca 5 hodin) a 1000 lumenů (cca 1 hod). Ovšem u vyšších režimů musíte postupem času počítat s výrazně snižujícím výkonem z důvodů ochrany před přehříváním nebo rychlým vybitím baterie (časy výdrže tedy neodpovídají původnímu výkonu). Plně k dispozici máte stroboskop s bílým, ale také červeným světlem, které využijete v nouzové situaci k připoutání pozornosti. Trvalé červené LED osvětlení o výkonu 40 lumenů můžete používat po dobu cca 10 hodin.

Protože se v uzavřených prostorech dokáže světlo částečně odrážet od jednotlivých předmětů (stěny, strop apod.) můžete si při používání nabíjecí LED lucerny v interiéru dostatečně vystačit se světelným výkonem 100 lumenů vhodných k nasvícení nejbližšího okolí, v případě potřeby aktivujete výrazně silnější režim o 500 lumenech. Při běžném svícení v terénu vám dostatek světla v rámci nejbližšího okolí poskytne světelný tok 500 lm, kde si pro osvětlení většího prostoru dočasně přepnete LED lampu Nebo Galileo AIR až na maximální výkon 1000 lumenů.

Technické parametry LED lampy Nebo Galileo AIR 1000

Recenze nabíjecí LED lampy Nebo Galileo AIR 1000Najít nejnižší cenu

Outdoorovou lucernu Nebo Galileo AIR 1000 se skládací konstrukcí budete jednoduše ovládat jedním multifunkčním tlačítkem umístěným na základně LED svítilny. Stisknutím výrazného oranžového tlačítka zapnete svítilnu v nejvyšším módu svícení a dalším stisknutím spínače plynule přepínáte mezi dostupnými světelnými režimy. Červené světlo lze aktivovat i při vypnuté lucerně a docílíte toho dlouhým podržením tlačítka ve vypnutém stavu. Z bílého nebo červeného světla můžete pak při dvojitém stisknutím hlavního tlačítka snadno aktivovat stroboskop s bílým či červeným světlem. Jestliže některý režim svítí déle než 8 sekund, potom s dalším zmáčknutím spínače přenosnou lampu vždy vypnete.


Prozkoumejte důležité výhody i nevýhody

Než se rozhodnete pro lucernu Nebo Galileo AIR 1000 zkontrolujte hodnocení

Hlavní výhody LED lampy

Co vám nemusí vyhovovat


Multifunkční kempingová lampa Nebo Galileo AIR 1000 k provozu využívá zabudovaný li-ion akumulátor s kapacitou 2500 mAh, který snadno dobijete z jakéhokoliv běžně dostupného USB zdroje (síťový adaptér od smartphonu, powerbanka, solární nabíječka, notebook, USB zdroj v autě...) přes vestavěný konektor typu USB-C ukrytý v zadní části lucerny pod gumovou krytkou. Zcela vybitou lithium-iontovou baterii pak dobijete přibližně za 3 - 4 hodiny, o stavu nabíjení jste informováni za pomoci indikační diody umístěné hned vedle USB rozhraní, která zobrazuje průběh nabíjení (stavová LED ovšem nezobrazuje aktuální stav baterie).

Aktuální cenu i dostupnost svítilny naleznete v odkazech na oblíbené e-shopy, nebo cenovém porovnávači, kde si navíc ověříte osobní zkušenosti a recenze uživatelů, kteří po pečlivém výběru přenosnou LED lucernu na svícení v nedávné době koupili.

Rozkládací svítilna Nebo Galileo AIR 1000 je ideálním pomocníkem při stanování, bivakování či kempování v místech bez elektrické energie, kde si po setmění dokážete spolehlivě osvětlit stan, chatku či tábořiště. Zajímavou funkcí lampy je bezesporu skládací konstrukce, která výrazně usnadňuje přenášení svítilny, aniž by v batohu výrazně překážela nebo zabírala drahocenné místo. Vedle červeného LED osvětlení, které nenarušuje adaptaci lidského zraku na okolní tmu a může zároveň fungovat jako nerušené nebo úsporné noční svícení, na svých cestách zároveň využijete i funkci powerbanky pro nouzové dobití mobilního telefonu.


Porovnejte oblíbené nabíjecí LED svítilny

Jednoduše srovnejte Nebo Galileo AIR 1000 s dalšími přenosnými LED lucernami na svícení

Kempingová lampa Nebo Galileo AIR 1000

Nebo Galileo AIR 1000

  • Světelný výkon 100 - 1000 lm
  • Maximální dosvit až 20 metrů
  • Výdrž svítilny 10 - 1 hod
  • Typ baterie li-ion, 2500 mAh
  • Rozměry 124 x 118 mm / 285 g

Kempingová lampa Fenix CL30R

Fenix CL30R

  • Světelný výkon 10 - 650 lm
  • Maximální dosvit až 35 metrů
  • Výdrž svítilny 300 - 9 hod
  • Typ baterie 18650, 7800 mAh
  • Rozměry 136 x 93 mm / 556 g

Kempingová lampa Ledlenser ML6

Ledlenser ML6

  • Světelný výkon 20 - 750 lm
  • Maximální dosvit až 20 metrů
  • Výdrž svítilny 70 - 4 hod
  • Typ baterie 18650, 3200 mAh
  • Rozměry 178 x 42 mm / 306 g

Články se zaměřením na oblíbené nabíjecí LED svítilny


Vyberte LED lampu podle výrobce

Prozkoumejte seznamy nabíjecích LED luceren na svícení podle nejoblíbenějších značek na trhu


Nabíjecí svítilny / Nabíjecí LED čelovky / Čelovky na běhání / Kapesní LED svítilny / Outdoorové svítilny / Výkonné ruční svítilny / Taktické svítilny / LED baterky ke svícení na klíče / Pracovní svítilny / Dobíjecí USB lucerny a lampy

Úvod   Recenze   Články   Kontakt

Copyright 2022 - 2023 LEDzona.cz