Recenze přenosné LED lucerny

Recenze lucerny Nebo Galileo 1000

Prozkoumejte možnosti přenosné LED lampy Nebo Galileo 1000


Základní informace

Nebo Galileo 1000

Nabíjecí LED lucerna Nebo Galileo 1000Najít nejnižší cenu

Světelný výkon: 100 - 1000 lm
Maximální dosvit: 21 metrů
Výdrž baterie: 10 - 1,5 hod
Typ baterie: 18650 (2600 mAh)
Rozměry: 250 mm x 135 mm
Hmotnost: 812 gramů s baterií

Praktickou lucernu Nebo Galileo 1000 lze i kromě outdoorových aktivit samozřejmě využívat také při výpadku elektrické energie i jako záložní LED svítilnu v běžné domácnosti, ve sklepě, garáži nebo na chalupě...

Klady

  • nadstandardní světelný výkon
  • podpora jiných typů baterií
  • poskytuje funkci powerbanky
  • microUSB rozhraní na těle
  • snadné umístění či zavěšení

Zápory

  • omezená výdrž vyšších módů
  • robustní tělo a vyšší váha
  • nemá režim měsíčního svitu
  • neposkytuje zamykání tlačítka
  • ve tmě méně výrazný spínač

Ať už využíváte kempování na divoko či běžné stanování v kempech, tak nedílnou součástí každého vyznavače outdoorových aktivit je kvalitní svítilna pro osvětlení stanu včetně jeho nejbližšího okolí. Při venkovním pobytu za soumraku tak oceníte výkonnou LED lucernu Nebo Galileo 1000 s maximálním světelným výkonem 1000 lm rovnoměrného 360 stupňové osvětlení s dosvitem do vzdálenosti 21 metrů. Základní energii kempingové lampě zajišťuje dobíjecí lithium-iontový akumulátor o kapacitě 2600 mAh, který při dlouhém pobytu mimo civilizaci můžete nahradit i šesti jednorázovými bateriemi typu LR20, když dochází energie...

Obsah článku

Proč vybrat nabíjecí lucernu Nebo Galileo 1000

Robustní konstrukce LED lampy Nebo Galileo 1000 je vyrobena odolného ABS plastu s částečně pogumovaným povrchem o velikosti 250 x 135 mm s výraznější hmotností 812 gramů, kterou v ruce už rozhodně pocítíte. Díky zvýšené odolnosti s certifikací typu IPX4 lze lucernu při venkovních aktivitách bezpečně používat za jakéhokoliv nepříznivého počasí. Při aktivním používání oceníte stabilní základnu pro snadné umístění lampy na stůl nebo jinou rovnější plochu, kterou doplňuje praktická rukojeť ke snadnému přenášení s možností jejího zavěšení na háček nebo další místa a předměty ve vašem okolí díky klipu ve stylu karabiny.

Recenze dobíjecí LED lucerny Nebo Galileo 1000Najít nejnižší cenu

Všestranná LED svítilna Nebo Galileo 1000 pod průhledným polykarbonátovým krytem ukrývá výkonné diody typu Arcus COB LED se studeným podáním bílého světla, které zároveň doplňuje také praktické červené LED osvětlení. Atraktivní paprskovitý design zajišťuje osvětlení v rozsahu 120 nebo 360 stupňů podle aktuálního nastavení. LED lampa má 5 režimů svícení, které se vzájemně odlišují světelným výkonem, dosvitem a výdrží. Mezi hlavní režimy bílého světla patří světelný tok o výkonu 100 lumenů (s výdrží cca 10 hodin), 300 lumenů (cca 6 hodin) a 1000 lumenů (cca 1,5 hodiny). Při provozu musíte počítat s tím, že vyšší režimy světla postupem času výrazně snižují výkon s ohledem na ochranu před přehříváním a rychlým vybitím baterie (časy celkové výdrže tedy neodpovídají svému původnímu výkonu). Červené světlo lze využívat o výkonu 2 lumeny (cca 30 hodin) nebo 15 lumenů (cca 12 hodin).

Protože se v uzavřených prostorech dokáže světlo částečně odrážet od jednotlivých předmětů (stěny, strop apod.) můžete si při používání nabíjecí LED lucerny v interiéru spolehlivě vystačit se světelným výkonem 100 lumenů vhodných k nasvícení nejbližšího okolí, v případě potřeby aktivujete výrazně silnější režim o 300 lumenech. Při běžném svícení v terénu vám dostatek světla v rámci nejbližšího okolí poskytne světelný tok 300 lm, kde si pro osvětlení většího prostoru dočasně přepnete LED lampu Nebo Galileo 1000 na maximální výkon 1000 lumenů.

Technické parametry LED lampy Nebo Galileo 1000

Recenze nabíjecí LED lampy Nebo Galileo 1000Najít nejnižší cenu

Náhradní svítilna Nebo Galileo 1000 se snadno ovládá za pomoci jednoho multifunkčního tlačítka umístěného z přední strany lucerny. Tlačítkem zapnete lucernu v nejvyšším módu svícení a dalším stisknutím spínače se cyklicky přepínáte mezi dostupnými světelnými režimy. Každý režim svícení můžete při podržení tlačítka plynule ztlumit na nižší úroveň a uvolněním spínače požadovaný jas zvolíte. Červené osvětlení lze aktivovat při vypnuté lucerně a docílíte toho dlouhým podržením tlačítka ve vypnutém stavu. Pokud již některý režim svítí déle než 10 sekund, potom s dalším zmáčknutím spínače lampu jednoduše vypnete.


Prozkoumejte důležité výhody i nevýhody

Než se rozhodnete pro lucernu Nebo Galileo 1000 zkontrolujte hodnocení

Hlavní výhody LED lampy

Co vám nemusí vyhovovat


Outdoorová LED lampa na svícení Nebo Galileo 1000 využívá lithium-iontový akumulátor o kapacitě 2600 mAh, který snadno dobijete z jakéhokoliv běžně dostupného USB zdroje (síťový adaptér od smartphonu, powerbanka, solární nabíječka, notebook, USB zdroj v autě apod.) přes zabudovaný konektor typu microUSB ukrytý v zadní části lucerny pod gumovou krytkou. Zcela vybitou lithium-iontovou baterii dobijete za cca 3 - 4 hodiny, o stavu nabíjení jste informováni pomocí stavových diod umístěných hned vedle USB rozhraní, které zobrazují průběh nabíjení (indikační LED ovšem nezobrazují aktuální stav baterie). Kromě dodávaného nabíjecího akumulátoru můžete v kempingové lampě zároveň používat i šest klasických jednorázových alkalických baterií typu LR20 s dlouhou výdrží, pokud se například budete dlouho pohybovat mimo dosah civilizace.

Aktuální cenu i dostupnost svítilny naleznete v odkazech na oblíbené e-shopy, nebo cenovém porovnávači, kde si navíc ověříte osobní zkušenosti a recenze uživatelů, kteří po pečlivém výběru přenosnou LED lucernu na svícení v nedávné době koupili.

Univerzální lucernu Nebo Galileo 1000 můžete pak kromě outdoorových aktivit samozřejmě využívat také během výpadku elektrické energie jako záložní svítilnu v domácnosti, ve sklepě, garáži nebo na chalupě. V každém případě máte k dispozici 120 nebo 360 stupňové všesměrové světlo, se kterým spolehlivě osvětlíte jakékoliv bezprostřední okolí. V místech bez dostupnosti elektrické energie u nabíjecí lampy oceníte její vysoký světelný výkon s možností použití náhradních baterií, funkci powerbanky k dobití mobilního telefonu nebo dalších USB zařízení, ale i schopnost červeného LED svícení, které nenarušuje noční vidění.


Porovnejte oblíbené nabíjecí LED svítilny

Jednoduše srovnejte Nebo Galileo 1000 s dalšími přenosnými LED lucernami na svícení

Kempingová lampa Nebo Galileo 1000

Nebo Galileo 1000

  • Světelný výkon 100 - 1000 lm
  • Maximální dosvit až 21 metrů
  • Výdrž svítilny 10 - 1,5 hod
  • Typ baterie 18650, 2600 mAh
  • Rozměry 250 x 135 mm / 812 g

Kempingová lampa Fenix CL30R

Fenix CL30R

  • Světelný výkon 10 - 650 lm
  • Maximální dosvit až 35 metrů
  • Výdrž svítilny 300 - 9 hod
  • Typ baterie 18650, 7800 mAh
  • Rozměry 136 x 93 mm / 556 g

Kempingová lampa Ledlenser ML6

Ledlenser ML6

  • Světelný výkon 20 - 750 lm
  • Maximální dosvit až 20 metrů
  • Výdrž svítilny 70 - 4 hod
  • Typ baterie 18650, 3200 mAh
  • Rozměry 178 x 42 mm / 306 g

Články se zaměřením na oblíbené nabíjecí LED svítilny


Vyberte LED lampu podle výrobce

Prozkoumejte seznamy nabíjecích LED luceren na svícení podle nejoblíbenějších značek na trhu


Nabíjecí svítilny / Nabíjecí LED čelovky / Čelovky na běhání / Kapesní LED svítilny / Outdoorové svítilny / Výkonné ruční svítilny / Taktické svítilny / LED baterky ke svícení na klíče / Pracovní svítilny / Dobíjecí USB lucerny a lampy

Úvod   Recenze   Články   Kontakt

Copyright 2022 - 2023 LEDzona.cz