Recenze dobíjecích čelových svítilen

Recenze čelovky Emos P3534

Prozkoumejte možnosti čelové svítilny Emos P3534


Základní informace

Emos P3534

Čelová svítilna Emos P3534Najít nejnižší cenu

Světelný výkon: 40 - 230 lm
Dosvit: cca 35 - 80 metrů
Výdrž baterie: 13 h - 180 min
Typ baterie: li-pol (1200 mAh)
Rozměry: 61 x 35 x 31 mm
Hmotnost: 60 gramů s baterií

Jestliže patříte mezi relativně nenáročné uživatele a hledáte spolehlivou nabíjecí čelovku s rozumným světelným výkonem pro sportovní, rekreační nebo pracovní účely, potom využijte schopnosti LED svítilny Emos P3534...

Klady

  • malá a velmi lehká čelovka
  • snadné univerzální využití
  • použitelný světelný výkon
  • bezdotykové IR ovládání
  • microUSB nabíjení na těle

Zápory

  • napevno zabudovaná baterie
  • paměť používaného režimu
  • nezobrazí stav akumulátoru
  • průměrná výdrž li-pol baterie
  • nenabízí zvýšenou odolnost

Emos P3534 je poměrně malá a především příjemně lehká čelová LED svítilna, která při aktivním používání během pobytu v přírodě nebude překážet. Přitom nabízí dostatečný světelný výkon pro většinu běžců, turistů, cestovatelů a dalších outdoorových příznivců, kteří se po setmění nechtějí nechat překvapit nedostatkem okolního světla. Zajímavou funkcí je bezesporu bezdotykové zapínání a vypínání čelovky díky vestavěnému IR senzoru, před kterým stačí pouze mávnout rukou. Při sportovním výkonu nebo během pracovní činnosti tak už konečně nemusíte pracně hledat ovládací tlačítko, ale čelovou LED svítilnu aktivujete či vypnete pouhým pohybem ruky v její blízkosti...

Obsah článku

Proč vybrat nabíjecí čelovku Emos P3534

Nabíjecí čelovka Emos P3534 je vyrobena z poměrně robustního plastu a zvládne i relativně horší zacházení. Kompaktní rozměry ve spojení s nízkou hmotností pouhých 60 gramů zajišťují snadné používání v jakékoliv situaci (sport, práce v dílně, na zahradě, u chalupy, domácí opravy apod.). Musíte ovšem počítat s tím, že čelová svítilna není voděodolná nebo prachotěsná a podle toho musíte uzpůsobit její používání. Součástí čelovky je samozřejmě i elastický popruh vybavený reflexními prvky, který velmi snadno přizpůsobíte velikosti svojí hlavy pro její pohodlné nošení.

Recenze nabíjecí LED čelovka Emos P3534Najít nejnižší cenu

Cenově dostupná dobíjecí čelovka Emos P3534 disponuje dostatečně výkonnou diodou Cree LED s odstínem studenějšího bílého světla, se kterou můžete využívat až 4 módy svícení, které se vzájemně odlišují světelným výkonem, dosvitem a výdrží. Mezi hlavní dostupné režimy patří světelný tok 230 lumenů (s výdrží cca 3 hodiny), 120 lumenů (cca 6 hodin) a 40 lumenů (cca 13 hodin). S ohledem na použitou intenzitu světla tak můžete velmi snadno ovlivnit výdrž nabíjecí baterie. Kromě trvalého bílého světla nabízí čelová svítilna zároveň také užitečné SOS blikání, které využijete v nouzové situaci, kdy na sebe potřebujete upozornit.

Protože se v místnosti dokáže světlo částečně odrážet od jednotlivých předmětů (stěny, strop apod.) můžete si při používání nabíjecí LED čelovky v interiéru omezeně vystačit se světelným výkonem 40 lumenů vhodných pro nasvícení nejbližšího okolí, které v případě potřeby snadno navýšíte až na dostatečných 120 lumenů. Při běžném pohybu v terénu vám dostatek světla v rámci nejbližšího okolí dokáže nabídnout světelný tok 120 lumenů, kde si pro osvětlení vzdálených míst, objektů nebo i předmětů přepnete čelovku na její maximální světelný výkon 230 lumenů s dosvitem až na vzdálenost 80 metrů.

Technické parametry LED čelovky Emos P3534

Recenze dobíjecí čelová svítilna Emos P3534Najít nejnižší cenu

Kompaktní LED čelovka Emos P3534 se jednoduše ovládá hlavním tlačítkem na vrchu svítilny. Manuálním stisknutím zapnete svítilnu do nejvyššího režimu, následným stlačením přepínáte jednotlivé módy svícení 230 / 120 / 40 lumenů a posledním zmáčknutím LED čelovku vypnete. Delším podržením hlavního tlačítka aktivujete mód SOS blikání. Mimo manuálního ovládání můžete ovšem využít i praktické bezdotykové rozsvícení a zhasnutí čelové svítilny, které se zapnete samostatným spínačem pro aktivaci IR senzoru. Následně můžete svítilnu snadno ovládat pouhým máchnutím ruky v dosahu IR snímače. Při transportu LED svítilny musíte vzít na vědomí, že ji nelze uzamknout proti nechtěnému zapnutí.


Prozkoumejte důležité výhody i nevýhody

Než se rozhodnete pro čelovku Emos P3534 zkontrolujte hodnocení

Hlavní výhody čelové svítilny

Co vám nemusí vyhovovat


Lehká čelová svítilna Emos P3534 využívá vestavěný li-pol akumulátor s kapacitou 1200 mAh, který v případě potřeby opakovaně dobijete přímo ve svítilně přes zabudovaný microUSB konektor z jakéhokoli USB zdroje (nabíječka od mobilu, powerbanka, přenosný počítač, USB zdroj v autě apod.). Samotné microUSB rozhraní je umístěno ve spodní části LED čelovky pod gumovou záslepkou. Zcela vybitou lithium-polymerovou baterii nabijete přibližně za cca 3 - 4 hodiny, o stavu dobíjení jste informováni indikační diodou. Stavová dioda ovšem nezobrazuje aktuální stav akumulátoru, LED čelovku tedy musíte nabíjet podle svého uvážení (li-pol baterie naštěstí netrpí paměťovým efektem a můžete ji dobíjet v jakékoliv fázi vybití).

Aktuální cenu i dostupnost svítilny naleznete v odkazech na oblíbené e-shopy, nebo cenovém porovnávači, kde si navíc ověříte osobní zkušenosti a recenze uživatelů, kteří po pečlivém výběru nabíjecí LED čelovou svítilnu v nedávné době sami koupili.

Jestliže patříte mezi relativně nenáročné uživatele a hledáte spolehlivou nabíjecí čelovku s dostatečným světelným výkonem pro sportovní, rekreační nebo pracovní účely, potom můžete využít schopnosti LED svítilny Emos P3534, která bude spolehlivým partnerem během jakékoliv situace. Mezi největší přednosti patří kompaktní rozměry i velmi nízká váha, které ve spojení s jednoduchým ovládáním dělají z čelové svítilny ideálního pomocníka všude tam, kde zároveň potřebujete světlo i volné ruce. Důvodem k výběru LED čelovky může být také poměrně užitečné bezdotykové zapínání a vypínání svícení, které pak oceníte v řadě případů.


Porovnejte oblíbené nabíjecí LED čelovky

Jednoduše srovnejte Emos P3534 s dalšími čelovými svítilnami na trhu

Nabíjecí čelovka Emos P3534

Emos P3534

  • Světelný výkon 40 - 230 lm
  • Dosvit čelovky 35 - 80 metrů
  • Výdrž svítilny 13 h - 180 min
  • Typ baterie li-pol, 1200 mAh
  • Rozměry 61 x 35 mm / 60 g

Nabíjecí čelovka Nitecore NU25

Nitecore NU25

  • Světelný výkon 1 - 360 lm
  • Dosvit čelovky 4 - 81 metrů
  • Výdrž svítilny 160 h - 240 min
  • Typ baterie li-ion, 310 mAh
  • Rozměry 56 x 35 mm / 28 g

Nabíjecí čelovka Ledlenser MH5

Ledlenser MH5

  • Světelný výkon 20 - 400 lm
  • Dosvit čelovky 40 - 180 metrů
  • Výdrž svítilny 35 h - 210 min
  • Typ baterie 14500, 750 mAh
  • Rozměry 76 x 46 mm / 94 g

Články se zaměřením na oblíbené nabíjecí LED svítilny


Vyberte LED čelovku podle výrobce

Prozkoumejte seznamy nabíjecích čelových LED svítilen podle nejoblíbenějších značek na trhu


Nabíjecí svítilny / Nabíjecí LED čelovky / Čelovky na běhání / Kapesní LED svítilny / Outdoorové svítilny / Výkonné ruční svítilny / Taktické svítilny / LED baterky ke svícení na klíče / Pracovní svítilny / Dobíjecí USB lucerny a lampy

Úvod   Recenze   Články   Kontakt

Copyright 2022 - 2023 LEDzona.cz