Recenze dobíjecích čelových svítilen

Recenze čelovky Emos P3535

Prozkoumejte možnosti čelové svítilny Emos P3535


Základní informace

Emos P3535

Čelová svítilna Emos P3535Najít nejnižší cenu

Světelný výkon: 35 - 110 lm
Dosvit: cca 15 - 55 metrů
Výdrž baterie: 7 h - 180 min
Typ baterie: li-pol (850 mAh)
Rozměry: 50 x 46 x 30 mm
Hmotnost: 64 gramů s baterií

Univerzální čelovka Emos P3535 jednoduše poslouží outdoorově založeným jedincům pro potřeby běhání, joggingu, na procházky, turistiku, kempování, ale i mnohé další venkovní činnosti, kde vás může nečekaně zastihnout tma...

Klady

  • malá a velmi lehká čelovka
  • snadné univerzální využití
  • plynulé naklápění reflektoru
  • vestavěný klip a stojánek
  • microUSB nabíjení na těle

Zápory

  • plastové uchycení čelovky
  • napevno zabudovaná baterie
  • paměť používaného režimu
  • nezobrazí stav akumulátoru
  • nenabízí zvýšenou odolnost

Nabíjecí čelovka Emos P3535 se řadí mezi kompaktní a lehké svítilny vhodné pro celou řadu venkovních aktivit, kde potřebujete základní osvětlení při nedostatku venkovního osvětlení. Čelová svítilna poskytuje maximální světelný výkon 110 lumenů s dosvitem až na vzdálenost 55 metrů. Díky propracované konstrukci můžete čelovku dále používat nejen jako klasickou svítilnu do ruky, ale zároveň ji díky vestavěnému klipu připnete na části oděvu, nebo ji přes výklopný stojánek zavěsíte na požadované místo. Energii čelové LED svítilně dodává zabudovaný li-pol akumulátor, který dobijete přes běžně dostupný USB zdroj napájení...

Obsah článku

Proč vybrat nabíjecí čelovku Emos P3535

Cenově dostupná čelová svítilna Emos P3535 je kompletně vyrobena z plastových materiálů o váze pouhých 64 gramů a zvládne také mírně horší zacházení. Mezi speciality patří možnost odpojení z hlavového popruhu pouhým otočením čelovky o 90 stupňů, kdy LED svítilnu můžete snadno používat jako ruční baterku na svícení, nebo ji připevníte na popruh batohu. Dodávaný elastický pásek na hlavu nabízí velmi snadné utahování a důležité reflexní prvky ke zlepšení viditelnosti pro ostatní osoby či vozidla. Samozřejmostí je možnost naklápění čelovky v úhlu až 90 stupňů pro snadné přizpůsobení světelného kužele dle aktuální situace.

Recenze nabíjecí LED čelovka Emos P3535Najít nejnižší cenu

Multifunkční čelovka 3v1 Emos P3535 využívá pro hlavní světlo výkonnou diodu Cree LED se studenějším odstínem bílého světla, která poskytuje ostrý kužel světla do dálky. Kromě toho je čelovka dále vybavena také 4 diodami typu SMD LED zajišťující příjemně rozptýlené světlo k osvícení nejbližšího okolí. K dispozici máte 3 režimy svícení, které se vzájemně odlišují světelným výkonem, dosvitem nebo výdrží. Mezi hlavní režimy bílého světla patří světelný tok 35 lumenů (s výdrží cca 7 hodin), 95 lumenů (cca 5 hodin) a 110 lumenů (cca 3 hodiny).

Protože se v místnosti dokáže světlo částečně odrážet od jednotlivých předmětů (stěny, strop apod.) můžete si při používání nabíjecí LED čelovky v interiéru omezeně vystačit se světelným výkonem 35 lumenů vhodných pro nasvícení nejbližšího okolí, které v případě potřeby snadno navýšíte až na dostatečných 95 lumenů. Při běžném pohybu v terénu vám dostatek světla v rámci nejbližšího okolí dokáže nabídnout světelný tok 95 lumenů, který musí postačit i pro osvětlení vzdálených míst, objektů a předmětů. Výkon 110 lumenů u čelové svítilny Emos P3535 s rozptýleným světlem v úhlu 110 stupňů o maximálním dosvitu na 15 metrů využijete zejména k osvětlení nadstandardně širokých ploch.

Technické parametry LED čelovky Emos P3535

Recenze dobíjecí čelová svítilna Emos P3535Najít nejnižší cenu

Nabíjecí čelovou svítilnu Emos P3535 budete jednoduše ovládat jedním multifunkčním tlačítkem umístěným na vrchní části svítilny. Jeho stisknutím zapnete svítilnu do nejvyššího režimu a následným stlačením přepínáte jednotlivé módy svícení 95 / 35 / 110 lumenů. Pokud LED čelovka zůstane ve vybraném režimu svítit déle než 10 sekund, potom s dalším stisknutím svítilnu jednoduše vypnete. Při transportu LED čelovky v kapse či batohu musíte ovšem vzít na vědomí, že ji bohužel nemůžete uzamknout proti nechtěnému zapnutí a následnému vybití.


Prozkoumejte důležité výhody i nevýhody

Než se rozhodnete pro čelovku Emos P3535 zkontrolujte hodnocení

Hlavní výhody čelové svítilny

Co vám nemusí vyhovovat


Kompaktní a lehká čelovka Emos P3535 disponuje vestavěným li-pol akumulátor s kapacitou 850 mAh, který v případě potřeby dobijete přímo ve svítilně přes zabudovaný microUSB konektor z jakéhokoli USB zdroje (nabíječka od smartphonu, powerbanka, solární nabíječka, přenosný počítač, USB zdroj v autě apod.). Zcela vybitou lithium-polymerovou baterii nabijete za cca 3 hodiny, o stavu dobíjení jste informováni indikační diodou, která se po nabití přepne z červené na zelenou barvu. Stavová dioda už ovšem nezobrazuje aktuální stav nabití baterie. Čelovou LED svítilnu tak musíte nabíjet vždy podle svého uvážení (li-pol akumulátor naštěstí netrpí paměťovým efektem a můžete jej dobíjet v jakékoliv fázi vybití).

Aktuální cenu i dostupnost svítilny naleznete v odkazech na oblíbené e-shopy, nebo cenovém porovnávači, kde si navíc ověříte osobní zkušenosti a recenze uživatelů, kteří po pečlivém výběru nabíjecí LED čelovou svítilnu v nedávné době sami koupili.

Univerzální čelovka Emos P3535 jednoduše poslouží všem outdoorově založeným jedincům pro běh, jogging, procházky, turistiku, kempování a mnohé další venkovní aktivy, kde vás může nečekaně zastihnout tma. S ohledem na její univerzální vlastnosti a možnost použití i jako ruční svítilny 3v1 s možností snadného zavěšení ji využijete také v nouzových situacích při výpadku proudu nebo pro běžné domácí opravy či práce na zahradě kdykoliv po setmění. Díky opravdu nízké hmotnosti 64 gramů můžete mít čelovou LED svítilnu neustále u sebe při jakékoli rekreační, sportovní, pracovní nebo domácí činnosti.


Porovnejte oblíbené nabíjecí LED čelovky

Jednoduše srovnejte Emos P3535 s dalšími čelovými svítilnami na trhu

Nabíjecí čelovka Emos P3535

Emos P3535

  • Světelný výkon 35 - 110 lm
  • Dosvit čelovky 15 - 55 metrů
  • Výdrž svítilny 7 h - 180 min
  • Typ baterie li-pol, 850 mAh
  • Rozměry 50 x 46 mm / 64 g

Nabíjecí čelovka RidgeMonkey VRH150

RidgeMonkey VRH150

  • Světelný výkon 30 - 160 lm
  • Dosvit čelovky 20 - 80 metrů
  • Výdrž svítilny 80 h - 180 min
  • Typ baterie li-pol, 1400 mAh
  • Rozměry 60 x 50 mm / 110 g

Nabíjecí čelovka Emos P3534

Emos P3534

  • Světelný výkon 40 - 230 lm
  • Dosvit čelovky 35 - 80 metrů
  • Výdrž svítilny 13 h - 180 min
  • Typ baterie li-pol, 1200 mAh
  • Rozměry 61 x 35 mm / 60 g

Články se zaměřením na oblíbené nabíjecí LED svítilny


Vyberte LED čelovku podle výrobce

Prozkoumejte seznamy nabíjecích čelových LED svítilen podle nejoblíbenějších značek na trhu


Nabíjecí svítilny / Nabíjecí LED čelovky / Čelovky na běhání / Kapesní LED svítilny / Outdoorové svítilny / Výkonné ruční svítilny / Taktické svítilny / LED baterky ke svícení na klíče / Pracovní svítilny / Dobíjecí USB lucerny a lampy

Úvod   Recenze   Články   Kontakt

Copyright 2022 - 2023 LEDzona.cz